Cel mai rabdator om de pe planeta! 
Stan Munro un fost prezentator tv. din Statele Unite dupa 3 luni in care nu a putut sa-si mai gaseasca un loc de munca s-a intors la pasiunea lui din copilarie si anume cea de a realiza constructii din scobitori.
Cea mai recentă expoziţie a sa, intitulată "Toothpick City II - Temples and Towers" a fost alcatuita din 40 de replica ale unora dintre cele mai mari temple religioase.
Pe o scara de 1:164 Stan a realizat copii fidele ale unor constructii foarte cunoscute cum ar fi: Big Ben, Tower Bridge, Taj Mahal, Vatican sau Clădirea Operei din Sydney.
Pentru realizarea acestora Stan a petrecut mai bine de 6 ani folosind 6 milioane de scobitori si 170 de litri de lipici,studiind cît mai multe detalii tehnice ale clădirilor vizate şi imagini realizate din satelit, care să îi faciliteze munca de creaţie.
Sigur bunicul lui a fost chinez…..:))
Este cu siguranta unul dintre cei mai rabdatori oameni de pe planeta!!! 


Daca doriti sa vedeti mai multe poze aceasta este sursa lor.....toothpick city II


2 comentarii:

  1. I think You are right.

    RăspundețiȘtergere
  2. Man, de mult timp mă frământă problema atinsă de tine. Văd la ştiri sau în filme (chiar documentare) că personajul X, din varii motive nu mai munceşte. Şi atunci, respectivul se decide să stea trei luni sau doi ani acasă sau cât vrea muşchiul lui ca să facă palate din beţe de chibrit sau să se dedice creării Organizaţiei Mondiale pentru Protecţia Pescăruşului cu Gât Mov sau cine ştie ce altă năzbâtie. Întrebarea care mă frământă e simplă: din ce trăieşte în tot acest timp? Cu ce îşi plăteşte ratele, chiria, telefonul etc?

    RăspundețiȘtergere