Cum se mai fura banii de pe card fara bancomat
 Cum se mai fura banii de pe card fara bancomat.
Multa lume stie cum se fura banii cu ajutorul bancomatelor.
Mai sunt si alte metode…le stiti?
Sa presupunem ca esti la o benzinarie(magazin,restaurant….etc)….bagi benzina….te duci la casier…dai cardul si…..?
Casierul trece cardul printr-un aparat POS(cititorul de banda magnetica) si iti inmaneaza un terminal(pe care scrie numele unei banci) ca sa intorduci codul PIN….introduci PIN-ul si gata.
Dupa un minut casierul iti spune ca nu a functionat tranzactia si te roaga sa introduci din nou codul PIN.Faci din nou tranzactia si pleci bun bazat ca nu s-a intamplat nimic.
De data asta el a trecut cardul prin POS-ul bancii si tranzactia s-a efectuat cu succes. Numai ca, prima data, el v-a copiat banda magnetica a cardului si de asemenea codul PIN.
Dupa o luna de zile te trezesti ca nu mai ai bani in cont….te duci la banca si afli ca tranzactia ta a fost efectuata sa presupunem in Egipt sau tot in orasul tau.Cardul a fost reprodus si a fost golit in mai multe etape sau tot intr-o singura tranzactie.
Cu toate ca tu nu ai dat PIN-ul nimanui banca oricum nu te despagubeste deoarece e "PIN based transaction"
Solutia?
Daca casierul iti spune ca nu a functionat tranzactia,  si-ti spune sa mai introduci inca o data codul PIN, atunci trebuie sa-ti arate un bon pe care scrie motivul din care nu a fost acceptata prima data tranzactia.

3 comentarii:

 1. am dat link la blogul tau pe www.romaniandeathcremation.blogspot.com
  Tu ai facut acelasi lucru la tine? Merci!
  La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 2. am dat linkul tau pe www.romaniandeathcremation.blogspot.com
  ai facut si tu acelasi lucru?
  Merci!
  La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim19:46:00

  Exista metode si mai simple...spre exemplu, cat timp tu bagi codul pin, casierul poate fotografia sau filma cele doua parti ale cardului, si cu numele tau, numarul cardului, data expirarii si CVV-ul poate face linistit tranzactii online.

  Daca vrea sa ramana nedetectat, atunci cumpara licente la software folosind un nume si o adresa oarecare de mail (fara a-si dezvalui identitatea). Daca insa cumpara produse ce trebuiesc trimise prin posta, atunci poate folosi un nume aiurea dar adresa corecta.

  Pachetul vine acasa, iar la curier ii spune ca s-a facut o greseala de nume.

  RăspundețiȘtergere