Filmul Avatar....regizor James Cameron

Am vazut filmul Avatar!
Este cel mai frumos film vazut de mine pana acum!
Nu vreau sa ma laud dar cred ca am vazut peste 500 de filme.
Cred ca la ora actuala regizorul James Cameron este cel mai bun regizor din lume.
Bazat pe efecte speciale revoluţionare şi tehnologie 3D filmul Avatar a impins limitele tehnologiei spre o alta treapta a cinematografiei.
Binenteles ca filmul a necesitat cel mai mare buget din istoria cinematografiei….peste 300 milioane de dolari.
In SUA filmul a inregistrat incasari de peste 75 de milioane de dolari iar in intreaga lume incasari de peste 250 milioane de dolari.
Pelicula, regizată de James Cameron, rulează în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Oradea, Bacău şi Piteşti.
De la intrarea sa în cinematografele din Romania, în data de 17 decembrie, filmul a totalizat deja un număr impresionant de peste 20000 de spectatori!!!
S-au facut rezervari la acest film cu 4-5 zile inainte sau chiar 2 saptamani.
Nu vreau sa-l povestesc….este minunat….timp de 2 ore jumate nu am dat ochelarii jos….te mentine intr-o stare emotionala extraordinara.
Cautati sa nu-l luati de pe net….filmul asta nu trebuie vazut decat in format 3D…la calculator nu puteti vedea efectele speciale…..e super tare filmul!!!
Acesta este posterul primit.2 comentarii:

 1. Naşterea Domnului să îţi aducă în casă şi în suflet linişte, bucurie şi înţelegere, iar Anul Nou să fie unul de realizări şi împliniri!
  Să auzim de bine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
  Cu ocazia acestei mari sarbatori iti urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!
  Sper ca mos Craciun :) sa-ti aduca tot ce iti doresti si multa sanatate

  RăspundețiȘtergere