Adrian Mutu si pastila de slabit cu sibutramina…ori n-a stiut ori e prost.


Adrian Mutu si pastila de slabit…ori n-a stiut ori e prost.
Dup ace ca a mai fost prins odata cu mata-n sac “briliantul” nu se opreste si se dopeaza din nou.Ca a stiut sau nu trebuia sa fie mai atent.Nu stiu cum se face cu romanii astia ai nostril dar de fiecare data o dau in bara(el e a doua oara).
Rodica,mama lui Adi Mutu, care i-a oferit pastila de slabit fiului sau, dar ca pe prospect nu scria ca ar contine sibutramina.
A vrut sa slabeasca?....N-a c-a slabit cat a vrut....a slabit bine si la portofel.
Prezenta sibutraminei - un derivate al amfetaminei - in continutul "Capsulei de slabit" dintr-un anumit lot a fost depistata la nivel European in cursul anului 2009. Autoritatile europene din domeniul sanatatii au emis atunci o notificare de alerta dupa ce in urma analizelor au depistat sibutramina in pastilele respective, desi este interzisa prezenta ei in suplimentele alimentare.
Banuiesc ca e foarte greu pentru el acum mai ales ca are o “coada”.
Sibutramina este o substanta ce mareste capacitatea de effort si a fost de curand trecuta pe lista substantelor interzise.
Romanul a fost depistat pozitiv cu substanta sibutramina, dupa meciul jucat de Fiorentina cu Bari, pe 10 ianuarie 2010.In varsta de 31 de ani, Mutu ar putea ajunge la finalul carierei.Poate totusi scapa cu putin noroc daca urmatoarele investigatii(proba B) vor dovedi nevinovatia sa.
Oare a facut-o cu buna stiinta sau n-a stiut?Asta-i intrebarea

4 comentarii:

 1. Din câte am auzit, Mutu e un fotbalist, adică un sportiv. Aici sunt 2 aspecte:
  1. Şi eu am făcut sport. Nu a trebuit să mă prindă nimeni drogat pt. prima dată (cum l-a prins pe el) şi nici să-mi spună cineva, dar şi un Mentosan dacă vroiam să iau, întâi întrebam medicul.
  2. Ce a luat, a luat din proprie voinţă, nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă. Aşa că orice alt comentariu că îi vor răul, că mama, că tata mare este inutil

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim17:45:00

  Cristina
  eu nu cred k adi mutu are o vina lasatil in pace domnilor ce avet de la cariera lui el jia facut nu voi.ce vreti de la el "BANI" BANI va omoara pe toti

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim08:42:00

  fata de sus e analfabeta :))

  RăspundețiȘtergere