Barbatilor aveti grija daca va luati femei destepte!!!


Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca femeile inteligente au parte intotdeauna de un sex de calitate.
O femeie inteligenta stie exact ce anume sa faca pentru ca ea si partenerul ei sa fie intotdeauna satisfacuti.
Nu e vorba de pozitii,scheme,pastile,regimuri sau altele.
Culmea e ca nu trebuie ca femeia sa fie neaparat frumosa pentru al atrage pe partener in pat.
O echipă de cercetători de la Colegiul King, din Londra susţine că între inteligenţă şi satisfacţia sexuală există o strânsă legătură, mai ales în cazul femeilor. Cercetarea mai arată că femeile inteligente au o viaţă sexuală împlinită şi trăiesc intens o partidă de amor.
Rezultatele sondajului efectuat de echipa de cercetatori,au aratat ca 40% dintre femeile cu un IQ scazut atingeau foarte rar orgasmul iar 30% chiar deloc.
De partea cealalta femeile cu un IQ peste medie………85% atingeau orgasmul de fiecare data sau chiar de doua ori, rare fiind cazurile unui act sexual “esuat”.
Cum fac asta?
Femeile inteligente au completat că îşi surprind de cele mai multe ori partenerul şi vin cu tot felul de poveşti pentru a stârni interesul bărbatului, înainte de a întreţine raporturi intime cu el. Femeile cu un coeficient scăzut de inteligenţă au răspuns că de partea cu fateziile erotice se ocupă mai mult partenerul, iar ele se lasă "purtate de val". "Inteligenţa în cazul unei femei pare să aibă un impact direct asupra funcţiilor sexuale. Acestă aptitudine le ajută pe femei să aibă fantezii, ceea ce face ca trăirile să fie mai intense", completează psihologul Andrea Burri, coordonator al studiului.
Singurul lucru pe care cercetatarii il omit este acela ca…..femeile inteligente au intotdeauna parte de un sex de calitate….dar cu cine….cu sotul sau cu amantul?
Ramane in picioare ideea….Barbatilor aveti grija daca va luati femei destepte!!!

Sursa:  Gandul

2 comentarii:

  1. Anonim20:38:00

    si cu astea mai slabe de inger ce facem? dar daca una arata beton dar e cam tampita? sa ne mai deranjam?

    daca ai chef, te astept la mine pe blog unde discutam o noua tema: Din putzul gandirii Nastasiene adunate: "Ma gandesc sa candidez", "Sunt din ce in ce mai hotarat sa candidez", "Sunt foarte hotarat sa candidez"...

    RăspundețiȘtergere
  2. Simpatica postarea.Nu ma cred vreo inteligenta peste media normala,dar nici nu pot spune ca sunt atat de redusa incat sa mimez un orgasm.Oricum,felicitari,putini barbati isi doresc femei care mai si gandesca,care sa nu fie "Miss Ianuarie"(a nu seinterpreta-nu sunt femeia maimuta).

    RăspundețiȘtergere