Cum sa dai un divort, simplu si rapid, fara sa te implici deloc.Cum sa dai un divort, simplu si rapid, fara sa te implici deloc.
Bernd Dressler un om in varsta de 50 de ani din Germania pune capat relatiilor in cateva minute din pragul usii.
Ce face el?
Omul e mesagerul celor care vor să pună punct unei relaţii amoroase şi le lipseşte curajul…..binenteles ca el o face contra cost pe baza unui contract semnat cu cel care doreste divortul.
Bate la usa si spune ca persoana care l-a mandatat doreste divortul.
Persoana in cauza va cere lamuriri.El ii arata contractul semnat si…..pleaca.
Se depun actele de divort si in 2 termene se pronunta divortul pe cale amiabila…..fara batai de cap.
Prin pachetul "Să rămânem prieteni" vestea proastă este anunţată prin telefon. Prin pachetul "Lasă-mă în pace!" nu vrei să mai auzi vreodată de cel de care tocmai te desparţi. Pentru cine plăteşte,,,,,,, despărţirea se anunţă în scris şi include, fireşte, o scrisoare. Cel mai scump este pachetul "Despărţirea anunţată personal". Contra sumei de,,,,,,  omul se deplasează personal la faţa locului pentru a anunţa cu voce tare încheierea relaţiei. Tonul pe care este făcut acest anunţ va fi ferm sau compătimitor, în funcţie de indicaţiile primite.
Fac si eu acest lucru….binenteles contra cost si plata anticipata pe baza de contract.
Pe langa asta ma pot prezenta la cineva acasa pentru a cere scuze in numele cuiva….tot contra cost….tarifele sunt variabile in functie de mesaj.
Contacte:   Mediator Nicolae Dediu           
                 dd_nicolae@yahoo.com
                 0766470481
               

2 comentarii:

  1. Ingenioasa idee! ;)

    Te-am adaugat in blogrolul IN ATENTIA CITADELEI SIBIENE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingenioasa idee? Pur si simplu penibil si las. exista astfel de oameni? Fara caracter si atat de lasi incat sa plateasca pe cineva sa traga un sut in fund partenerului care s-a implicat in relatia cu el????
    Sincer, nu credeam ca exista atata mizerie umana.

    RăspundețiȘtergere