Cum sa faci trafic fara copy si pasteCum sa facem trafic?
O intrebare la care e greu sa raspund….dar am sa incerc.
Adevaratul bloger posteaza idei,sentimente,povesti sau alte chestii in ideea de a fi citit sau de a se cunoaste cu altul.
In general acesti tip de blogeri nu vor avea niciodata trafic…doar daca esti o persoana cunoscuta intr-un domeniu anume (deci te-ai facut remarcat altfel).
Cei care cauta cu adevarat trafic isi fac un site,cumpara un domeniu si muncesc toata ziulica doar cu copy-paste….ce ma supara la ei este faptul ca nu pun macar sursa articolului…baietii nu pun fotografii(la fotografii nu prea merge copiatul….google te poate prinde) dar in schimb articolele parca sunt facute de ei.
Am vazut un site care dupa 2 luni avea trafic de 1000 de vizitatori pe zi…..am fost curios sa vad ce a pus tipul…..avea sute de articole…..este imposibil sa scrii asa de multe intr-un timp asa de scurt.Nici daca stai non-stop pe net nu ai avea atata timp.
Am citit cateva articole am cautat cateva cuvinte cheie ale articolelor respective si google a mai gasit cateva site-uri cu aceleasi articole….in schimb acelea erau originale.
Un bloger satul de atata copiat isi termina fiecare articol cu semnatura: “Orice informatie realizata de mine poate fi copiata, modificata, vanduta sau utilizata in scop personal.”
Dar ce poti face tu sa ai trafic fara copy-paste:
- Schimb de linkuri/bannere;
- Scrie articole „cu personalitate” şi bine detaliate;
- Fă-ţi o listă de abonaţi;
-Daca ai bani fa-ti o reclama platita;
-Trimite adresa unui articol bun celor din agenda ta de mail(atentie insa….indiferent cat de bune sunt articolele tale e bine sa fii atent de cate ori trimiti);
-Sa-ti dai cu parerea pe alte bloguri,site-uri cu trafic mare folosind ca semnatura adresa blogului tau.
Daca tu cititorule crezi ca poti scoate bani din blog sau site in cateva luni te inseli amarnic.Banii vin in timp si dupa multa munca.

Un comentariu:

  1. si perseverenta, sa nu te dezamagesti prea repede si sa nu renunti

    RăspundețiȘtergere