Dozatorul de lapte din SebeşTe trezesti de dimineata,cobori in statia de autobuz si cumperi lapte proaspat de la dozator.Nici mie nu-mi vine sa cred dar asta se intampla in orasul Sebes.Dozatorul a fost cumparat cu 8000 de euro si este adus din Elvetia.
Un litru de lapte costa 2,5 lei si este vandut in totalitate.Dozatorul are o capacitate de 50 de litri dar seara ramane mai mereu gol.Este alimentat in fiecare dimineata si chiar si de 2 ori pe zi.Castigul proprietarului nu este mare dar este constant.
Aparatul corespunde din toate punctele de vedere standardelor impuse si este amplasat vis-à-vis de Judecătoria din Sebeş pe unde circulă mai multă lume.Locuitorii din zona si de la cativa km se aprovizioneaza de la dozator afirmand ca este un lapte de vaca bun si natural.
Ar trebui ca aceasta initiativa sa fie in fiecare oras din tara pentru a se elimina mafia supermaketurilor.

sursa: Ziare.com

4 comentarii:

  1. Super! As vrea si eu un dozator in facultate de unde sa-mi pot cumpara un pahar cu lapte cald. Dar sa fie lapte de la mama lui ca UHT-ul zici ca e lapte praf.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta sigur e natural si proaspat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai liniştit. Va găsi primăria ceva taxe în plus sau avize lipsă ca să îl desfiinţeze. Nu cred că la noi pote funcţiona ceva atât de civilizat...

    RăspundețiȘtergere