Efectele internetului...femeile raman fara barbati...un japonez s-a insurat cu un personaj al unui joc video!!!

In lume se intampla multe lucruri.Lumea pierde din ce in ce mai mult timp pe calculator.Este adevarat ca internetul provoaca o izolare sociala....dar nici asa!

Un japonez cu ID-ul Sal9000 s-a casatorit cu Nene Anegasaki, un personaj feminin din jocul video Love Plus.
Mare ti-e gradina Doamne, dar unii sigur mai sar si gardul!
Un japonez pasionat pana peste cap de un joc video in care principala actiune este simularea unor intalniri s-a indragostit in asa hal de partenera lui virtuala incat a luat-o de nevasta!
Cea care i-a sucit mintile in timpul jocului Love Plus este Nene Anegasaki , iar gammer-ul, cunoscut de pasionatii acestui joc sub numele de Sal9000, si-a exprimat afectiunea fata de Nene la un salon de tehnologie tinut recent la Tokyo.
Weekend-ul trecut, uniunea ciudatului cuplu a fost sarbatorita de zeci de fani ai jocurilor pe computer si oficiata de un preot in carne si oase care a tinut totusi sa precizeze ca slujba repsctiva nu are nicio valoare legala.
Cu toate acestea , unii apropiati ai lui Sal9000 spun ca indragostitul ar fi facut si un pas oficial, cu cateva zile inainte de ceremonia simbolica de la Tokyo, el mergand in Guam si casatorindu-se cu Nene. Pe insula amintita se pare ca legile referitoare la casatorie nu sunt atat de stricte ca in restul lumii.
Ce s-o alege de relatia lor de cuplu nu stim, stim doar ca Sal9000 va continua sa joace Love Plus, unde va cauta sa fie un sot model care ii trimite flori virtuale iubitei sale, ii va promite marea cu sarea si ii o va ajuta in momentele de cumpana, cand femeia visurilor lui va fi virusata?

5 comentarii:

 1. Interesant de aflat cât e iubire şi cât interes în declaraţile lui Ginerică-san. Îl suspectez de dorinţă de ieşire din anonimat şi/sau de speze matrimoniale plătite de distribuitorii jocului.

  Şi nici măcar nu mă ruşinez, cinica de mine!
  :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine, japonezii oricum au o pasiune extrema pt desene animate - cartoon- citesc in metrouri carti de benzi desenate, reclamele care prind la ei cel mai tare sunt cu benzi desenate, deci..nu ma mir :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim20:01:00

  Love plus este pe nintendo ds nu pe calculator!

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim15:45:00

  oke , concluzie : the world is fucked up!

  RăspundețiȘtergere
 5. personal am jucat jocu asta ,si pe editia III ,putin modificata ,virusata ne totul se salveaza in cloud ,am jucat si alte jocuri de genu asta discuti cu tipa la camera web prin intermediul semnelor si faci diverse nenorociri ,etc ,artif....real kojo ,++love plus esti studet ,,iubita ta '' e scolarita te viziteza pe la ore se invita in oras se ibraca in special pentru tine ,inteligenta artificiala predomina ,evenimente ,etc .....etc ....doarme in timp real +sonerie sa te trezesca de dimineata ,plus comunicat +gesturi

  RăspundețiȘtergere