Este strigator la cer....in vreme de criza Bancpost mareste rata dobanzii!!!Datoria totala a Romaniei va fi in curand de 43 de miliarde de euro.FMI prin reprezentantul Romaniei Mihai Tanasescu declara ca Romania este inca sub control!Care control?Doar el o stie.
FMI a avertizat guvernul Boc despre pericolul intrarii Romaniei in faliment dand exemplul Greciei tara care deja este  intrata in colaps.Portugalia si Irlanda sunt celelalte tari ce se aproprie cu pasi repezi de un dezastru financiar.
Analistii UniCredit considera ca Romanii vor ramane saracii Europei inca 2 ani de acum inainte.
Debora Revoltella, sef al departamenului de Analiza Strategica pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit a declarat ca: „In condiţiile actuale, ne putem astepta doar la o revenire moderata a cresterii nivelului de creditare a populatiei, atat cererea, cat si oferta reprezentand obstacole in calea acestui fapt. Calitatea creditelor va ramane o provocare”.
Romanii au acumulat prea multe datorii, iar creditele vor continua sa se acorde greu cu toate ca nivelul indicatorului ROBOR(rata medie a dobânzii solicitate de bănci pentru depozitele în lei plasate pe piaţa interbancară) a scazut sub pragul de 9%, pentru toate scadentele.
Incepand de luna asta Bancpost va acorda credite de nevoi personale mai scumpe cu 2 puncte procentuale la lei si cu 0,5 procente in euro. Majorarea se aplica numai imprumuturilor cu dobanda variabila iar pentru cei care au la ei contracte overdraft(descoperire de card) creditul a fost marit cu 2.03 puncte procentuale.
Este strigator la cer....in vreme de criza Bancpost mareste rata dobanzii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu