A fost gasit mort subofiterul pompier dezertor precum si armele furate


Un subofiter pompier a fost gasit azi dimineata mort in curtea Unitatii de Pompieri din localitatea Dorohoi judetul Botosani.
Un alt subofiter din cadrul aceleiasi subunitati a fost dat disparut fiind banuit ca ar fi autorul crimei.
Din declaratiile organelor competente se pare ca decesul pompierului ar fi cauzat de mai multe lovituri, la fata locului fiind gasit si un briceag.
Subofiterul de 26 de ani, ucis in aceasta dimineata in postul de paza al Unitatii de Pompieri din Dorohoi, Adrian Ciobanu, urma sa se casatoreasca luna aceasta. Colegii sai spun ca acesta avea toate pregatirile de nunta facute.
Subofiterul disparut Atodiresei Robert Gabriel era banuit ca ar fi furat 12 pistoale Carpati de calibru 7,65mm, un pistol de exercitiu si 240 de cartuse din depozitul unitatii.
Amandoi se pare ca erau angajatii Inspectoratului din anul 2007.
Pe tot parcursul diminetii au fost organizate filtre pana la granita cu judetul Suceava.
Dupa lungi cautari subofiterul dezertor Gabriel Robert Atodiresei de la ISU Dorohoi a fost gasit impuscat in cap in padurea de langa Manastirea Goromei, situata la aproximativ 10 km de unitatea militara, iar potrivit anchetatorilor, ipotezele conduc catre ipoteza sinuciderii.
Armele furate de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dorohoi au fost gasite in jurul orei 12.30 in podul unui imobil parasit din municipiu.
Speculatiile privind angajarile la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta readuc in atentie cazuri de fraudare de la Mehedinti, Caras Severin sau Buzau.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu