Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Carcotasilor a murit după contractarea virusului AH1N1Actorul Toni Tecuceanu, care facea parte din echipa emisiunii "Cronica Carcotasilor", a murit marti dimineata, la varsta de 37 de ani.
Născut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Tony Tecuceanu a jucat in mai multe spectacole de teatru, in filme şi producţii de televiziune.
Actorul Toni Tecuceanu de la "Cronica Cârcotaşilor", care a decedat de dimineaţă la Institutul "Matei Balş", în urma unor complicaţii pulmonare, după contractarea virusului A/H1N1 suferea şi de obezitate, el prezentându-se la doctor a treia zi de la infectare.
Plamanii acestuia au fost afectati in proportie de 85% si a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor.
Actorul jucase in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.
Pe langa actorie, Toni mai avea o pasiune: bucataria. Era un gurmand innascut si desi stia sa gateasca, nu avea timp sa se ocupe de aceasta pasiune.
Toni Tecuceanu facea parte din echipa "Cronicii Carcotasilor" de patru ani si s-a facut remarcat parodiind personaje precum Corneliu Vadim Tudor, Adrian Nastase sau Gigi Becali.
Inainte de a face actorie, el a fost pedagog, iar apoi a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. Toni Tecuceanu era proprietarul unui restaurant si marturisea ca provine dintr-o familie de gurmanzi si ii plac mai ales mancarurile din bucataria indiana sau italiana.
PACAT…..era un actor bun!!!
Dumnezeu sa-l ierte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu