Cum îţi dai seama dacă e bună la pat, înainte să faceţi sex

Sexul strică multe relaţii. Dacă "la orizontală" cei doi parteneri nu se înţeleg, atunci e puţin probabil ca lucrurile să meargă cum trebuie şi cel mai probabil relaţia dintre cei doi va lua sfârşit.
Redactorii de la mademan.com au analizat experienţele sexuale avute cu femei şi au aflat o metodă prin care un bărbat îşi poate da seama de la prima întâlnire dacă potenţiala parteneră e bună la pat. Nu trebuie decât să fie atent la următoarele reguli:
1. Îi place sportul şi îl practică
Dacă face sport are un corp frumos, deci are încredere în ea şi nu va fi inhibată de tot felul de idei şi se va comporta natural. În plus, are rezistenţă fizică şi eventual poate să stea în tot felul de poziţii.
2. Vorbeşte ca şi tine
Folosiţi aceleaşi expresii, aveţi acelaşi gen de simţ al umorului. În principiu, din punct de vedere al limbajului vă potrivitţi de minune. Se pare că dacă sunteţi asemănători la ticuri verbale şi subiecte de discuţie, vă veţi potrivi şi în pat.
3. Are în jur de 30 de ani
Dacă femeia cu care ai întâlnire are în jur de 30 de ani ştie deja cum şi ce trebuie să facă în timpul unei partide de sex, ştie şi ce-i place ei şi lucrurile vor ieşi bine şi pentru tine, şi pentru ea.
4. Face paşi mari atunci când merge?
De data aceasta, cercetătorii scoţieni au venit cu un răspuns la întrebarea "e bună în pat?". Se pare că femeile care fac paşi mari atunci când merg şi îşi unduiesc coapsele ajung mai des şi mai repede la orgasm. Ele sunt mai mulţumite de partidele de sex motiv pentru care vor vrea să se bucure de ele mai des.

Sursa: Libertatea.ro

Un comentariu:

  1. Anonim23:28:00

    daca o cheama monica columbeani sau anna lesko si vrea sute de cadouri si bani la greu, ce sa cred despre ea?

    mai intra la misto si la mine pe blog...cica ilici se retrage...

    RăspundețiȘtergere