Filmul Avatar...vazut intr-un cinematograf din Romania la pret de 2 lei.


Din multitudinea de cinematografe care au existat in judetul Vrancea astazi mai exista un singur cinematograf.Acesta este cinematograful “Victoria” din Odobesti.
Orasul Odobesti are o populatie de aproximativ 10000 de locuitori.
In week-end Casa de Cultura si cinematograful sint deschise toata ziua, iar pretul biletului a fost pina anul acesta doar 1 leu. Acum l-am facut 2 lei pentru a ramine accesibil tuturor”, declara Daniel Nicolas, primarul orasului Odobesti.
In plus, Casa de Cultura a dezvoltat si un alt proiect,”Caravana filmelor”, prin care cele mai noi pelicule sint aduse saptaminal si la caminele culturale din localitati apropiate Odobestiului.
Cel mai nou succes de box-office din lume, filmul „Avatar”, a rulat pentru 2 lei de spectator,majoritatea spectatorilor fiind de multe ori din municipiul Focsani(un municipiu resedinta de judet cu peste 100000 de locuitori si fara nici un cinematograf).
Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, recomanda ca fiecare municipiu sa aiba un cinema functional deoarece pentru ca nu au unde sa vada cele mai recente aparitii hollywood-iene, tinerii se urca in masini si dau bani multi pentru filme si floricele de porumb la multiplexul din Bacau sau la Bucuresti.
In municipiul Bacau pretul filmului Avatar(varianta 3D) a fost de 17 lei iar salile au fost pline mai bine de o luna,biletele fiind luate cu rezervare de 2-3 zile inainte.
Pentru a vedea filmul Avatar eu personal am facut rezervare cu 3 zile inainte….jumatate de sala fiind deja ocupata.

2 comentarii:

  1. ce ieftin...(si aici ma refer la toate filmele) eu l-am vazut in Pitesti si a fost 21 de lei :D oricum... vine lumea la cinema sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine lumea din oras...are clienti.

    RăspundețiȘtergere