Hotul da pizza politistilor aflati la locul faptei


Hoţul a avut umor şi a comandat două pizza pentru poliţiştii care erau prezenţi la faţa locului.
Jaful de la casa de pariuri Stanley Bet a avut loc în jurul orei 20.00. "La ora 20.07, am primit un semnal emis prin butonul de panică de la casa de pariuri. Un echipaj format din două persoane a ajuns la faţa locului în mai puţin de două minute. Femeia era panicată şi ţipa şi a mai solicitat un echipaj. A spus că a fost jefuită de un bărbat care avea faţa acoperită cu un fular şi avea glugă pe cap. Femeia susţine că a fost ameninţată cu un cuţit", a decalarat Ciprian Jitaru, şef serviciu tehnic în cadrul firmei de pază Pretorian din Piatra Neamţ.
Conform poliţiştilor, suma sustrasă din Stanley Bet este de 1.800 de lei.
La aproximativ o oră după incident, în timp ce poliţiştii luau amprente din sediul casei de pariuri, aceştia au fost luaţi prin surprindere de angajatul unei pizzerii din oraş, care a livrat la imobilul din Piaţa Mihail Kogălniceanu două cutii cu pizza. „Comanda a dat-o prin telefon un domn Adrian şi a spus s-o aducem aici", a spus băiatul cu pizza.
Oricât a încercat tânărul să sune la numărul lăsat de persoana care i-a dat comanda, nu i-a răspuns nimeni şi a fost nevoit să plece înapoi cu cele două cutii de pizza, dar nu înainte de a fi interogat de poliţişti


Sursa: Infoportal

Un comentariu: