Cele mai scumpe case de vânzare


Zeci de camere, marmură, garaj în care încap trei „maşini late”, douătrei sisteme de încălzire sunt doar câteva dintre criteriile pentru care proprietarii le cer cumpărătorilor preţuri de şapte cifre. Şi nu în lei, ci în euro. Şapte milioane de euro, asta este suma solicitată de doi proprietari pentru vilele lor amplasate în centrul Capitalei. Anunţurile au fost făcute în cursul acestei luni, iar tranzacţiile nu se fac prin agenţii imobiliare.

Spre exemplu, una este situată în zona Victoriei-General Bertherlot şi are 34 de camere, confort 1 decomandat. Vila este construită în 1860, în stil neoromânesc, are două etaje şi o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.

Stil neobaroc


Cea de-a doua casă, pentru care proprietarul cere tot 7 milioane de euro, este situată în zona Piaţa Romană, pe strada Lascăr Catargiu. Imobilul, construit în 1936, are 16 camere, suprafaţa desfăşurată construită 1.000 de metri pătraţi şi teren

„Am primit câteva oferte, dar nu am vândut-o”, ne-a spus proprietara. Ea spune că vila i-a aparţinut bunicului ei şi a recâştigat-o în instanţă, prin decizie definitivă şi irevocabilă.

„Avem toate actele la punct. Înainte s-a aflat în administrarea RAAPPS şi a fost sediul unei ambasade”, a adăugat aceasta. Ea a mai spus că imobilul se pretează şi pentru locuinţă, şi pentru birouri. „A fost construită în stil neobaroc. Are garaj mare, în care încap trei maşini late”, susţine proprietara.

A redus preţul cu un milion


A treia poziţie în topul vilelor scumpe, potrivit site-ului imobiliar magazinuldecase.ro, este un imobil cu opt camere din zona 13 Septembrie. Preţul cerut în urmă cu circa o lună a fost de 3,7 milioane de euro. Acum a scăzut la 2,85 milioane de euro, şi este negociabil, potrivit Mihaelei Sakr, proprietara vilei.

„Casa a fost construită în anul 2000. Nu are probleme cu instalaţiile”, spune doamna Mihaela. Casa are parter, etaj şi mansardă. Imobilul are opt camere şi nu mai puţin de 5 grupuri sanitare, dintre care două dotate cu jacuzzi, o bucătărie mobilată, un şemineu în salon şi unul în dormitorul matrimonial.

Pe locul patru în clasament se poziţionează o vilă cu 22 de camere, situată lângă Mânăstirea Caşin din Capitală. Imobilul are 748 de metri pătraţi construiţi şi un teren de 400 metri pătraţi.

Casă cu trei milioane de euro, în zona Băneasa


2,99 milioane de euro costă cea mai scumpă vilă situată în zona în Băneasa, Dobrogeanu Gherea, şi are zece camere, totalizând 1.010 metri pătraţi, plus un teren de 1.564 metri pătraţi. Pe următorul loc este află o vilă în comuna Roşu, promovată la două milioane de euro, cu 35 de camere şi o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi.

Poziţia a treia a fost adjudecată de o proprietate cu zece camere, cu un preţ de 1,7 milioane de euro, urmată de o altă vilă de 12 camere, scoasă la vânzare cu 1,5 milioane de euro, în zona Militari. 


Sursa: Evenimentul evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu