Cum păcăleşti o femeie să facă sex cu tine

 Bărbaţii sunt de cele mai multe ori ahtiaţi după sex. Cateodată insă nu ştiu cum să o convină pe noua lor cucerire să le cadă in pat. Iar dacă fac pasul cel mare o dau in bară. Cel mai bine ar fi, potrivit askmen.com, ca bărbatul să o determine să îl roage să facă sex, iar el să pară cuminte, la locul său şi... mai ales, surprins. 
1. Şopteşte-i lucruri drăguţe la ureche
Nu începe să o lauzi aiurea şi să-i faci complimente stupide. Spune-i lucruri drăguţe de genul "Miroşi foarte bine azi" şi în acest timp răsuflarea ta, pe gâtul ei, o să îi dea fiori.
2. Pregăteşte-i cina
Cheam-o la tine acasă şi găteşte ceva (sau comandă mâncare dacă nu te pricepi la gătit). Desertul ar fi bine să fie cu frişcă sau sos de ciocolată, care să ajungă pe umărul, gâtul sau mâna ei. Sărut-o şi spune-i cât  de dulce şi nu te opri acolo... Dar, totuşi, opreşte-te la un moment dat pentru că atunci va fi rândul ei să se gândească la... prostii.
3. Jucaţi-vă un joc amuzant
Fă-o să râdă la o partidă de cărţi sau table. Sau,de ce nu, Monopoly sau chiar Piticot. Vă veţi simţi bine, veţi râde, poate jucaţi pe porunci şi dacă ştii cum să manevrezi "cărţile" în favoarea ta, te poţi considera norocos.
4. Fă-i masaj
Rareori găseşti o femeie căreia să nu îi placă să i se facă masaj. Aşa că, oferă-i o partidă de masaj. Nu fi prea violent, dar nici prea moale. Încearcă să o atingi cu tandreţe, dar ferm în acelaşi timp.
5. Încearcă-le pe toate în aceeaşi seară
Ca să fie efectul maxim, încearcă toate cele patru sfaturi de mai sus în aceeaşi seară. Atunci poţi să fii sigur că vei avea parte de o noapte incendiară. Dar.... totuşi, mai ştii?! Femeile astea sunt greu de înţeles aşa că s-ar putea să nu te alegi cu nimic. Nu-i rău să încerci, însă, pentru că măcar vă veţi bucura de o seară frumoasă.
 Sursa: Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu