Făcea sex în grup cu soţia şi cu fiica lui

 Un rus şi soţia lui au fost acuzaţi de pedofilie, după ce s-a descoperit că aceştia întreţineau relaţii sexuale în trei, cu fiica lor.
Nikolai Yeroshevich (44 de ani) din Sankt Petersburg s-a căsătorit cu Natalia (38 de ani) pe când Olesya avea 15 ani. Bărbatul i-a spus nevestei că dacă nu face sex cu ea şi cu fata, el se desparte de ea. Foarte îndrăgostită, femeia a acceptat. Potrivit Fontana.ru, iniţial, bărbatul a început să o abuzeze sexual pe fată, după care partidele de amor au avut loc în trei. Natalia i-a zis fiice sale că un asemenea comportament e normal şi că are loc în multe familii, dar nimeni nu vorbeşte despre aşa ceva.
Totuşi, doi ani mai târziu, Olesya a relizat că aşa ceva nu e normal şi i-a spus bărbatului să înceteze. Când acesta a ameninţat-o cu moartea, fata şi-a împlântat un cuţit în abdomen, iar când a fost dusă la spital şi-a denunţat părinţii. Cei doi sunt judecaţi zilele acestea pentru pedofilie.
Sursa: infoportal.ro

2 comentarii:

  1. Doamne..Adevarat, multe familii fara scaun la cap fac treaba asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim03:33:00

    de ce nu seface pedeapsa ,,pentru toti pedofili ,,asta nu este boala,,este o mare vrejala ca o scuze ,,ca sa salveze pelea,cui este la mina acestea criminali,,si mai ales cand veoleaza pe copilas,multe ori crime cu omor,,unde este legia?cui pasa?si lui Dumnezeu cred ca sila ...de toate ce santampla pe pamant...manumesc..Karina,si sunt pentru dreptate!

    RăspundețiȘtergere