Rusine Romania

La Timişoara, „scufiţele roşii” din naţionala de fotbal României au evoluat aseară penibil şi au pierdut meritat, scor 0-2, partida contra Israelului.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu un eşec în 2010: 0-2, aseară, la Timişoara, cu reprezentativa Israelului.

Fără vedetele Adrian Mutu şi Cristian Chivu, echipa pregătită de Răzvan Lucescu s-a făcut de râs, aducând aminte de evoluţiile din ultimele preliminarii. La cum joacă acum echipa, selecţionerul ar face bine să se roage de Mutu să vină la naţională, în loc să-l îndepărteze.

  • În absenţa lui Cristian Chivu (fundaşul de la Inter Milano se află în recuperare după accidentarea gravă suferită la cap în urmă cu două luni), căpitanul tricolorilor a fost Mirel Rădoi. „Am început cu stângul această campanie. România nu este una dintre cele mai bune echipe”, s-a scuzat Rădoi.

  • Mijlocaşul George Florescu (25 de ani) a debutat aseară în prima reprezentativă.

  • România a disputat aseară cea de-a 22-a partidă din ultimul deceniu fără Mutu şi Chivu pe teren în acelaşi timp.

Suporterii vor în galben

Tricolorii au disputat aseară primul meci în noul echipament. Susţinătorii români au taxat decizia managerilor de la FRF de a schimba culoarea galbenă cu roşu. Fanii au afişat un banner cu mesajul „Naţionala în galben”.

  • În tribunele stadionului „Dan Păltinişanu” au luat loc aproximativ 15.000 de spectatori. Atmosfera a fost mult sub cea de la derby-urile pe care FC Timişoara le susţine în Liga I. „Interesant meci...”, a exclamat, ironic, unul dintre fanii tricolorilor, în timpul primei reprize. Oaspeţii au fost primiţi cu mult entuziasm de timişoreni, aceştia bucurându-se la goluri aşa cum o fac la reuşitele favoriţilor!

  • Câţiva spectatori au contestat FRF prin intermediul unor mesaje scrise pe câteva bannere, printre care şi „FRF = Mafia”. Fanii timişornei i-au atacat dur pe Mircea Sandu, preşedintele FRF, şi pe subordonaţii acestuia, afişând un mesaj cu tentă pornografică pe o bucată de pânză.

  • Într-o partidă amicală disputată aseară, la Tel Aviv, reprezentativele de tineret ale Israelului şi României au remizat (1-1). 
Sursa: EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu