Sandra Bullock a luat Zmeura de Aur

Zmeura de Aur 2010: Revenge of the Fallen a fost declarat cel mai prost film.Rusinoasele premii Zmeura de Aur au revenit, in acest an, regizorului Michael Bay, actritei Sandra Bullock, dar si comicului Eddie Murphy, care a fost declarat cel mai slab actor al ultimilor 10 ani.

Premiile Zmeura de Aur sunt acordate anual, cu o zi inaintea premiilor Oscar, pentru cele mai proaste filme si cele mai slabe prestatii actoricesti.
"Marele castigator" la editia din 2010 a rusinoaselor premii Zmeura de Aur a fost filmul Transformers: Revenge of the Fallen, regizat de Michael Bay, care a primit premiul pentru cel mai prost regizor.
Cea mai proasta actrita a anului a fost desemnata Sandra Bullock pentru rolul din comedia All About Steve.
Totodata, comicul Eddie Murphy a fost ales cel mai slab actor al ultimilor 10 ani, iar cea mai slaba actrita a deceniului a fost desemnata Paris Hilton. Cel mai prost film al ultimilor 10 ani a fost desemnata pelicula "Battlefield Earth".
La categoria cel mai slab actor in rol secundar, Zmeura de Aur a fost atribuita  lui Billy Ray Cyrus, pentru rolul din Hanna Montana: The Movie.

Cea mai slaba actrita in rol secundar a fost desemnata Sienna Miller, pentru prestatia din "G.I. JOE: The Rise of the Cobra".
Premiile Zmeura de Aur desemneaza cele mai proaste realizari cinematografice si cele mai neconvingatoare prestatii actoricesti si au ajuns la editia cu numarul 30.
Sursa: mondonews.ro

2 comentarii:

  1. Da, da a luat-o elegant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh lasa ca a castigat si un Oscar...cea mai buna actrita intr-un rol principal in drama The Blind Side. Cred ca Oscarul contrabalanseaza puternic Zmeura.

    RăspundețiȘtergere