Şi-a tăiat penisul şi s-a culcat

Sătul să plătească pensie alimentară, un vasluian a vrut să fie sigur că nu mai poate face copii

Un vasluian de 45 de ani şi-a tăiat organul genital, de supărare că nu avea bani să-şi intreţină şi nevasta, şi amanta. Colegii de la ferma unde bărbatul muncea ca zilier au fost cei care i-au găsit “podoabele” - penisul şi testiculele - ascunse sub un pat, învelite într-o pereche de pantaloni.

Gestul lui Nicolae Comărgean (45 de ani) i-a şocat pe colegii bărbatului, care, acum două zile, au găsit în ferma din localitatea Avereşti, Vaslui, unde lucrau, dâre de sânge şi pe “Cucu”, aşa cum e poreclit omul, bine - mersi, dormind. Era conştient când a sosit ambulanţa să-l ducă la un spital din Iaşi. Acum este internat la terapie intensivă, hemoragia i-a fost oprită, iar starea lui e stabilă.
 Din relatările colegilor, Comărgean a avut în ultimele zile probleme amoroase. A tot vorbit la telefon când cu soţia, când cu amanta. După conversaţiile cu pricina, Comărgean a luat un cuţit, s-a suit într-un vagon folosit pentru transportul muncitorilor şi, în semn de răzbunare faţă de femeile din viaţa sa, şi-a tăiat organul genital. Nicolae a avut patru neveste şi cinci copii. Oamenii care-l cunosc spun că se săturase să plătească pensie alimentară şi, ca să nu mai procreeze, şi-a tăiat penisul.

Amanta: «Mie nu-mi mai trebuie organul lui!»

Ieri, când tot satul vuia despre nebunia pe care a făcut-o Nicolae Comărgean, nevasta acestuia a plecat de acasă de ruşine. Amanta, în schimb, s-a grăbit să comenteze. “Mie nu-mi mai trebuie organul lui! Nu mă interesează că şi-a tăiat instrumentele. Mai mare ruşinea”, ne-a spus râzând Daniela Simiciuc, de 30 de ani.
Sursa: Infoportal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu