Una din trei relaţii sexuale încep pe internet

Una din trei relaţii sexuale încep pe internet, în Polonia, potrivit unui studiu realizat de Polpharma pe tema influenţei internetului asupra vieţii sexuale şi emoţionale a polonezilor, informează site-ul thenews.pl. Potrivit studiului, deşi majoritatea respondenţilor (89%) declară că preferă relaţiile sexuale reale, mulţi (79%) admit că sexul virtual - sub forma pornografiei sau a chat-urilor pe teme sexuale - le oferă, de asemenea, satisfacţie.
Internetul a devenit, totodată, locul de unde cei mai mulţi adolescenţi polonezi obţin informaţii despre sex. Circa 84% dintre bărbaţi şi 75% dintre femei accesează internetul pentru a afla mai multe despre sex.
Polonezii care au probleme legate de viaţa sexuală - şi aproape două treimi admit că au astfel de neplăceri - discută de obicei cu prietenii şi foarte rar cu sexologi, ginecologi sau urologi. Pe de altă parte, trei din cinci respondenţi au declarat că şi-au înşelat partenera, în timp ce 10% dintre polonezii care s-au caracterizat ca fiind heterosexuali, au declarat că au avut sentimente de natură erotică şi pentru persoane de acelaşi sex.
sursa: Mediafax.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu