Extraterestri exista?....Avioane de vanatoare britanice, pe urmele unui OZNUn cameraman amator, a carui identitate este necunoscuta, a filmat, deasupra autostrazii britanice M5, doua avioane de vanatoare ce pareau sa urmareasca un obiect zburator neidentificat.
Se crede ca videoclipul de 30 de secunde a fost realizat intr-o parcare din regiunea britanica West Midlands. Expertul in ufologie Nick Pope, care a examinat imaginile, a declarat ca este vorba despre una dintre cele mai bune filmari de acest fel pe care le-a vazut in cariera sa. A lansat, totodata, ipoteza ca OZN-ul din imagini ar putea fi o noua drona, fapt ce ar explica prezenta avioanele militare.
 "Dar" - sustine in acelasi timp expertul - "de obicei nu se testeaza proiecte secrete in timpul zilei. De aceea, exista alternativa ca ceea ce vedem in film sa fie, intr-adevar, un obiect zburator necunoscut in spatiul nostru aerian, pe care navele militare incercau sa il intercepteze, ca urmare a depistarii sale de catre radare". Ministerul Britanic al Apararii a refuzat sa comenteze eventimentul, confirmand totusi ca face parte din procedura standard trimiterea avioanelor de lupta in interceptarea unei potentiale amenitari aeriene.
Sursa:descopera.ro

2 comentarii:

  1. Dacă-ţi spun că eu am VĂZUT de 2 ori OZN-uri, mă crezi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim13:08:00

    mie mi se pare ca e doar un frisbee de ala de aruncat pt caini...suspendat de un fir de nylon...la cate falsuri circula, nu m-ar mira...

    te astept la mine pe blog unde discutam cum Eruptia vulcanului Eyjafjallajokull din Islanda a blocat traficul aerian al multor tzari din Europa de Nord si Vestica

    RăspundețiȘtergere