A fost poreclita "Fata Avatar", din cauza unei tumori

Tanara Xiaoyan din China a fost poreclita "Fata Avatar", din cauza unei tumori faciale ce o face sa semene cu personajele din film.

In varsta de 22 de ani, Xiaoyan din China este o tanara care trece zilnic prin clipe grele din cauza unei tumori faciale care a desfigurat-o.
Parintii fetei au apelat la ajutorul medicilor pentru a-i salva acesteia viata, insa nu au si posibilitatile financiare necesare unei interventii chirurgicale.
Cei din jur ii spun si "Fata Avatar" din cauza asemanarii ei cu personajele filmului. N-am spune ca este tocmai asa, dar....
Tumoarea faciala o impiedica pe Xiaoyan sa respire normal si sa vada precum noi toti.
Familia tinerei a cheltuit deja 10.000 de lire sterline pe tratamente pana acum, insa nu mai au de unde sa scoata alti 20.000 necesari interventiilor ulterioare.
Venitul lunar al familiei se invarte in jurul sumei de 100 de lire sterline. Din pacate, mama ei nu poate lucra din cauza unui infarct, astfel ca doar tatal este cel care are un venit.
Familia fetei apeleaza la ajutorul oricui care poate da o mana de ajutor in vederea strangerii sumei necesare operatiei de indepartare a tumorii faciale. Donatiile se pot face aici: journalismwithoutborders.com
Sursa: apropo.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu