I-au vândut organele, apoi l-au băgat în acid

Rudele lui Mişu Ivan sunt în stare de şoc. Deşi bărbatul e dat dispărut de trei ani şi familia se aştepta la ce e mai rău, nu pot înţelege cum un om a putut da dovadă de atâta cruzime încât să-l dizolve pe român în acid.
Vestea cumplitei morţi a lui Mişu Ivan (42 de ani), a cutremurat localnicii din Coteana, judeţul Olt.
Toţi sătenii vorbesc despre moartea celui despre care spun că a fost un băiat cuminte, care nu a făcut niciodată probleme.
Familia bărbatului crede că patronul la care lucra Mişu Ivan făcea parte dintr-un clan mafiot şi că a fost omorât pentru organe.
 „Pentru ce să-l omoare aşa, pentru 5 litri de benzină ? De-aia l-au şi ars, pentru că i-au vândut organele", spune printre lacrimi Elena Ivan, mama lui Mişu.
„Am auzit că vor să-i dea închisoare pe viaţă, dar nu e suficient pentru ce i-a făcut el băiatului meu. Eu l-aş atârna de un copac şi i-aş da foc de viu, să vadă şi el ce a pătimit băiatul meu", a spus mama lui Mişu.
Tatăl său nu a mai rezistat şi, neştiind nimic despre fiul său, a fost internat în urmă cu o lună la Spitalul de Psihiatrie Greci.
Mişu Ivan a plecat la muncă în Italia în 2007, după ce soţia sa a divorţat de el.
La început a păstrat legătura cu familia, apoi nu a mai dat nici un semn de viaţă. Ivan lucra la un depozit de camioane aparţinând italianului Vincenzo Nappi.
Mişu Ivan a fost ucis şi aruncat în acid sulfuric
Anchetatorii au stabilit acum că, în noaptea de 11 spre 12 mai, italianul a decis să îşi pedepsească angajatul român pe care îl suspecta că a furat motorină din rezervorul unui camion.
L-a bătut, i-a tăiat o ureche, l-a ucis şi i-a aruncat corpul în acid sulfuric.
Sursa: infoportal.ro

3 comentarii:

 1. Într-o ţară atât de religioasă este chiar de neînţeles o asemenea cruzime. Te întrebi dacă fiinţa umană mai are vreo valoare...

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim16:07:00

  sa vedem ce fac autoritatile italiene acum...aceasta crima trebuie tratata cu diligenta chiar daca un non italian a murit...mai vii si la mine pe blog?

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim11:48:00

  !ba ce naiba sunteti batuti in cap asat este o infintare de catre scolis a nu mai traga chiulul copii nu va ambalati stati linistici =))

  RăspundețiȘtergere