Dacia monovolum....11.000 de euro!!!


Dacia lanseaza modelul monovolum! Pretul: 11.000 de euro! Galerie FOTO!


Dacia socheaza piata auto din nou! Francezii de la AutoPlus au anuntat ca Dacia va lansa un nou model monovolum in 2012. Platforma va fi cea de la Logan MCV, insa caroseria va fi una nou-nouta. Preturile monovolumului Dacia vor incepe de la 11.000 de euro.

Masina va avea aceleasi motoare ca cele care echipeaza acum gama Logan si Duster. Noul monovolum se doreste a fi un concurent in gama de familie pentru VW Sharan si alte astfel de modele cu 7 locuri, dar la un pret mult mai mic.
Noutatile se tin lant, astfel ca datorita usilor culisante de pe spate, cei de la Dacia vor lansa, dupa aparitia modelului de familie, si o utilitara, asemanatoare cu Volkswagen Caddy sau Fiat Doblo.
Potrivit AutoPlus, noul model Dacia va avea preturi incepand cu 11.000 de euro, astfel ca va fi printre cele mai ieftine modele din clasa.
Pe langa monovolum, in 2012, constructorul roman va aduce la Salonul de la Geneva si modelul City, dar in lucru se pare ca se afla un model sportiv, in doua usi, ca si o masina de familie, mai mare decat Logan.
Sursa: incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu