GayFest 2010...cea de-a saptea editie a marsului Diversitatii

, GayFest2010: Marsul gay se va desfasura pe 22 mai - Foto

Editia din 2010 a GayFast va incepe luni, 17 mai, de Ziua Internationala de Lupta impotriva Homofobiei si Transfobiei, si se va incheia pe 22 mai, cu organizarea Marsului diversitatii, transmite Mediafax, care citeaza Asociatia Accept.


La cea de-a saptea editie a marsului Diversitatii va participa si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett.

Cea de-a saptea editie a GayFest 2010 va cuprinde o expozitie foto si text despre istoria persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) din US, UK si Germania, filme de scurt metraj, cele mai vechi filme gay, workshop-uri: de teatru, despre fotoreportaj si de desen, un curs de dans, TRANS Cafe, un Quiz PUB, concert de pian, petreceri, o piesa de teatru si marsul diversitatii.

Ziua de 17 mai are o dubla semnificatie, deoarece marcheaza lansarea celei de-a saptea editii a GayFest, dar si Ziua Internationala de Lupta impotriva Homofobiei si Transfobiei.

Marsul Diversitatii se va organiza sambata, de la ora 17.00, in ultima zi a GayFest, preintre invitatii speciali fiind Michael Cashman, membru in Comitetul Executiv al Partidului Laburist din Marea Britanie, Robin Barnett, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Csaba Asztalos de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii si Jonathan Rosenzweig, Secretar II in cadrul Ambasadei Israelului la Bucuresti.
Marsul va fi autorizat intre orele 17.00 si 19.00, plecarea fiind programata din Bulevardul Unirii (sensul de mers catre Piata Constitutiei aproape de statia de metrou Piata Unirii 1, capatul tramvaiului 32) catre Piata Constitutiei si cu sosire in Piata Izvor, aproape de statia de metrou. 
Sursa: mondonews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu