Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume....25 de milioane de dolari 2009

Gisele Bundchen s-a situat, pentru al patrulea an consecutiv, pe primul loc in topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicatia Forbes, dupa ce a obtinut anul trecut venituri de 25 de milioane de dolari. In ciuda crizei economice, top modelele incaseaza milioane de dolari, iar Gisele Bundchen, Heidi Klum si Kate Moss raman manechinele cu cele mai mari venituri, anunta Mediafax.

2009 este pentru al doilea an consecutiv in care cele trei top modele se situeaza in fruntea acestui top, mai ales pentru ca, din cauza crizei economice, specialistii din industrie nu au vrut sa riste sa caute chipuri noi, spune Steve Bertoni, de la Forbes.

Top modelul brazilian Gisele Bundchen, in varsta de 29 de ani, casatorita cu starul fotbalului american Tom Brady, mama a unui baietel de patru luni, a obtinut in ultimul an financiar aceleasi venituri ca in anul precedent, respectiv 25 de milioane de dolari.

Heidi Klum, in varsta de 36 de ani, mama a patru copii si gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", s-a situat pe locul al doilea, cu venituri de 16 milioane de dolari, ea fiind urmata in top de Kate Moss, in varsta de 36 de ani, care a avut venituri de 9 milioane de dolari, datorita unor parade de moda, lansarii propriei linii de moda si a unui nou parfum.

Un alt top model brazilian, Adriana Lima, in varsta de 28 de ani, s-a situat pe locul al patrulea, cu venituri de 7,5 milioane de dolari. Modelul olandez Doutzen Kroes, in varsta de 25 de ani, care a devenit celebra dupa ce a fost aleasa, in 2005, Vogue "Model of the Year", s-a situat pe locul al cincilea, cu 6 milioane de dolari.

Singura americanca din top este Carolyn Murphy, in varsta de 36 de ani, imaginea Estee Lauder, Roberto Cavalli si Anne Klein. Ea a castigat in ultimul an 3,5 milioane de dolari si se situeaza in topul Forbes pe pozitia a zecea.

Starul Victoria's Secret Alessandra Ambrosio (5,5 milioane de dolari), rusoaica Natalia Vodianova (5,5 milioane de dolari), situate pe pozitia a sasea, imaginea Lancome si H&M Daria Werbowy (4,5 milioane de dolari), situata pe pozitia a opta, si un alt star al Victoria's Secret, Miranda Kerr (4 milioane de dolari), iubita lui Orlando Bloom, completeaza topul 10 al celor mai bogate manechine din lume, a mai amintit Mediafax.
Sursa: citynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu