Cea mai ieftina masina din lume....China...1700 de euro!!!

Producatorul chinez Geely planuieste sa ia fata celor de la Tata Motors si sa lanseze cea mai ieftina masina din lume. Geely va lansa o versiune de serie a conceptului IG, prezentat la Beijing, care va costa circa 1.700 de euro si va fi superior din punct de vedere calitativ modelului Tata Nano.
Geely IG (Intelligent Geely ) va fi cu 185 mm mai lung decat Toyota iQ si va avea un ampatament cu 100 mm mai mare. Habitaclul va fi configurat 2+2 cu un spatiu minuscul in spate. Chiar daca conceptul a prezentat usi fluture, acestea nu vor putea fi regasite pe un model de 1.700 de euro. Mai mult, se astepata sa existe o versiune electrica a modelului Geely IG care sa fie vanduta si in Europa.
Sub capota se va gasi un motor pe benzina de 988 cmc, capabil sa dezvolte 70 de cai putere si un cuplu motor de 93 Nm, in timp ce transimia va fi asigurata de o cutie CVT. Cel mai ieftina masina din lume, made in China, isi va face debutul pe piata peste cativa ani si va ajunge la un pret de circa 2.300 euro in Europa.
Sursa: masini.ro

3 comentarii:

 1. Anonim23:23:00

  chinezarii...nimeni in toate mintile nu cumpara o masina chinezeasca care nu respecta nici un standard european de calitate si protectie...

  te astept la mine pe blog unde discutam despre alegerile din perfidul albion...

  RăspundețiȘtergere
 2. Salutare Bejeus,
  Da..am primit si eu newsletterul acesta de la masini.ro azi, da parerea mea e ca o sa fie o mare chinezarie..chiar daca-n poza pare ok pentru traficul urban...parerea mea !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim01:05:00

  daca oamenii au reusit sa mearga cu dacia 500 adica lastun sigur or sa reuseasca sa mearga si cu asta! si de la chinezi te poti astepta la mari surprize!

  RăspundețiȘtergere