Nu are mâini, dar conduce camioane...cu cioturile braţelor.

Ho Yuelin Zhang
Şoferul Ho Yuelin Zhang, de 49 de ani, conduce camionul cu cioturile braţelor. El nu are permis de conducere şi se consideră discriminat din cauza handicapului său.
Poliţiştii chinezi au tras pe dreapta un camion supraîncărcat şi au rămas şocaţi când au observat că şoferul nu avea antebraţe.
"Când ne-am apropiat de fereastra cabinei am rămas cu gura căscată!", a mărturisit unul dintre poliţişti. Zhang a spus că nu a avut niciodată vreun accident şi că nu vede care este problema cu modul în care şofează.
 Totuşi, el şi-a admis greşeala că a condus fără permis, dar că nu are cum să-şi ia unul din cauza handicapului său. Bărbatul şi-a pierdut antebraţele într-o ex­­­­plo­­zie la vârsta de 12 ani.
 "Am fost la mai multe şcoli de şoferi, dar nici una nu m-a acceptat. Conduc foarte bine şi am participat chiar şi la curse de maşini. O fac din 1985", s-a "autodenunţat" Zhang.
Deşi sancţiunea pe care trebuia să o primească era o amendă de 170 de euro şi 15 zile de închisoare, poliţiştii, impresionaţi de viaţa bărbatului, i-au dat o amendă de numai 20 de euro, în schimbul promisiunii de a nu mai conduce niciodată.
Sursa: click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu