Poker pe dezbracate...turneu mondial

Strip PokerNemtii nu mai stiu ce sa faca pentru distractie, asa ca au ajuns sa propuna extinderea in toata lumea a unui turneu de poker pe dezbracate. E adevarat, concursul are un enorm succes si unii cred ca ar prinde de minune si in Romania. Tu ce crezi? Organizatorii primului turneu national de poker pe dezbracate, din Germania, spun ca s-au bucurat de un succes atat de mare incat vor sa faca un eveniment international. Finala evenimentului a avut loc la Hamburg, dupa etape eliminatorii desfasurate in toata tara, inclusiv la Berlin, Dresda sau Cologne. Participantii la concurs sunt fie jucatori profesionisti de poker, fie amatori. In orice caz, nu toti cei care ajung in finala sunt gata sa-si foloseasca optiunea de a renunta la haine pentru a primi jetoane in plus. Texas hold’em a devenit un joc foarte popular, iar turneul pe dezbracate, din Germania, a fost urmarit cu mult mai mare interes decat ar fi fost daca era unul de poker obisnuit. In total, 54 de jucatori s-au calificat in finala, iar castigatorul a fost Marcel Langkebel. Pe locul al doilea s-a clasat modelul Jasmin Sun.
Sursa: mondonews

2 comentarii:

  1. nice nice))da si io cred ca ar prinde in romania. sunt un ahtiat al inovatiilor mai ales in cele ce tin de jocurile de noroc. in prezent joc ruleta online Unibet, care e unul din cele mai noi site-uri in roamnia. dar mi-te sa mai fie un turneu de poker pe dezbracate, ma als si de asta si intru in competie)

    RăspundețiȘtergere
  2. normal ar prinde bine, doar sa fie si suficiente femei - participanti prezente;) cine face pariuri sportive live e cel care nu ii este frica sa riste...

    RăspundețiȘtergere