Câinele care a mostenit o avere de 11 milioane $

Conchita a moştenit de la stăpâna sa o sumă colosală, o armată de servitori şi mormane de diamante. 

Când Gail Posner, de 67 de ani, a murit, nimeni nu credea că va lăsa întreaga avere căţelei ei şi aproape nimic fiului. Însă milionara şi-a ţinut cuvântul şi a făcut din Conchita cel mai bogat câine al planetei.

În zadar s-a luptat în instanţă fiul excentricei Gail Posner pentru a intra în posesia imperiului. Ultimele dorinţe ale milionarei au fost respectate.
Chihuahua Conchita a primit 11 milioane $, servitorii au împărţit 26 de milioane $ şi res­tul animalelor din casă câte două milioane de dolari.
Palatul din Miami, în valoare de 8,3 milioane de dolari, i-a revenit tot Conchitei. Bret Carr, fiul lui Gail Posner, nu a primit decât 950.000 $.
Nemulţumit, Carr a contestat testamentul, invocând faptul că servitorii au profitat de mama sa şi au convins-o să schimbe testamentul. Însă instanţa a respins contestaţia.
Maşinuţa-culcuş 8.500 $. Colier de perle 15.000 $
Averea i-a rămas micuţei Conchita, care huzureşte din martie, când a murit Gail Posner, purtând bijuterii cu diamante în valoare totală de 450.000 $.
Conchita mănâncă numai din farfurii de cristal, bea apă din boluri aurite, face masaj cu diamante şi se răsfaţă cu jucării în valoare de aproape 200.000 de dolari.
Sursa: infoportal

3 comentarii:

 1. Anonim21:36:00

  daca javra are brusc un "accident", baiatul babei, in calitate de unic mostenitor, ar trebui sa ii revina averea automat...

  RăspundețiȘtergere
 2. au grija servitorii sa nu pateasca nimic

  RăspundețiȘtergere
 3. in lumea asta "crazy" parca ai vrea sa fii animalutz de companie...ciudat gand...dar trecator...

  RăspundețiȘtergere