Contract...am voie sa dau cu pumnii ,picioarele in tine dar fara sa dau in burta fiindca esti insarcinata...ea a semnat!!!

Un american violent din Seattle, care voia să stea departe de mâna legii, şi-a pus iubita să semneze un contract prin care aceasta îi dădea voie să o bată oricând şi oriunde.
femeie abuzata de sotul eiPotrivit cotidianului britanic Daily Mail, Graydon Smith, 31 de ani, a reuşit să-şi convingă prietena în vârstă de 19 ani, care era însărcinată, să semneze un act prin care putea să dea în ea cu pumnii, picioarele sau ce-i venea la îndemână. Singura excepţie era burta femeii, de care Graydon nu avea voie să se atingă, pentru a nu face rău fătului.
Din fericire, tatăl vitreg al viitoare mămici i-a surprins pe cei doi în timpul unei bătăi şi a anunţat autorităţile. Graydon a fost arestat şi i s-a stabilit o cauţiune de 75.000 de dolari, urmând să fie judecat pentru violenţă domestică.
Sursa: libertatea

Un comentariu:

  1. Sigur ...povestea nu e din Romania? ha ha...Ce pot face oamenii! Mai bune sunt animalele....si fluturii - bineinteles!Salutari!

    RăspundețiȘtergere