Descoperire uluitoare...Femeie de 157 de ani, descoperită la ultimul recensământ din Indonezia

Foto: kompas.com
batranaIndonezienii au făcut o descoperire uluitoare în timpul ultimului recensământ. Potrivit Biroului de Statistică, recersământul a scos la iveală o femeie care are nu mai puţin de... 157 de ani.
Bătrâna locuieşte pe o insulă din Sumatra şi susţine că s-a născut în anul 1853, informează AFP. "Nu există documente autentice care să ateste vârsta femeii, însă ţinând cont că fiica ei adoptivă are 108 ani, este foarte probabil ca bătrâna să spună adevărul", a declarat Jhonny Sardjono, reprezentant al Biroului de Statistică.
"În ciuda vârstei sale, bătrâna are o memorie excelentă, o vedere bună şi nu are probleme cu auzul. În plus, vorbeşte la perfecţie neerlandeza", a adăugat oficialul.
Înaintea celui de-al Doilea Război Mondial, Indonezia a fost o colonie a Olandei. În prezent, Indonezia se află pe locul al patrulea în clasamentul celor mai populate state din lume, cu 234 de milioane de locuitori.
Sursa: antena3.ro

2 comentarii:

  1. Foarte interesanta stire....Ar fi fost si mai interesant daca am fi stiut cum a ajuns in situatia asta?.... alimentatia, incarcatura genetica...etc... Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune ca am fi programati genetic pentru 120 de ani... Am gasit si eu ceva asemanator despre Nea Ilie de la noi:
    http://danielbotea.blogspot.com/2010/cest-la-vie-zice-nea-ilie.html

    RăspundețiȘtergere