Jaguar XJ...prima limuzină britanică lansată sub indienii de la TATA


Cum arată noul Jaguar XJ, prima limuzină britanică lansată sub conducerea indienilor de la TATA Premium Auto, importatorul Land Rover şi Jaguar pe piaţa locală, parte a Ţiriac Holdings, a lansat la finele săptămânii trecute noul Jaguar XJ, limuzina din segmentul de lux care va concura atât cu BMW Seria 7, Audi A8 şi Mercedes-Benz S-Klasse, cât şi cu modele precum Maserati Quattroporte.

După XF în 2007, XJ este cea de-a doua limuzină a constructorului britanic lansată ca parte a programului de relansare a mărcii, dar şi primul model lansat de când indienii de la TATA au achiziţionat compania de la Ford Motor Company.

Gama de motorizări este alcătuită dintr-un motor diesel V6 de 3,0 litri, de origine Peugeot-Citroen, alături de două motoare V8 de 5,0 litri, cu şi fără supraalimentare. În cazul versiunii diesel, preţul de pornire este de 77.350 de euro cu TVA inclus. Spre comparatie, noul BMW Seria 7, cu motorul diesel de 3,0 litri 730d are un preţ de pornire de 75.565 de euro cu TVA inclus.
Sursa: infoportal 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu