Laptele matern....100 de grame=15 lire

Mămica Toni Ebdon îşi vinde laptele propriu pe internetFiindcă banii nu îi ajung, iar laptele pe care îl produce este mai prea mult pentru un singur copil, o britanică a recurs la valorificarea sa pe internet.
Toni Ebdon, 26 de ani, a născut în martie un băieţel. La scurt timp după naştere, tatăl copilului a părăsit-o, iar banii pe care îi primeşte de la stat sunt prea puţini, deoarece nu era angajată de mult timp. Fiindcă glandele sale produc prea mult lapte, într-o zi, un prieten i-a spus în glumă că ar putea să îşi deschidă o lăptărie. Aşa i-a venit ideea tinerei să posteze un anunţ pe net pentru mamele care nu produc suficient lapte pentru bebeluşii lor. Surpriza cea mare a venit la scurt timp: numai bărbaţi au contactat-o.
Laptele matern, susţin medicii şi cercetătorii, are proprietăţi miraculoase, fiind un bun  tratament pentru boli ca diabetul şi cancerul.
Toni are 10 clienţi permamenţi care cumpără o sticluţă de 100 de grame cu 15 lire. Pentru fiecare 25 de grame în plus se mai plătesc încă 5 lire. Între 15 minute şi o oră îi ia tinerei mămici să obţină 25 de grame de lapte. Ea spune că o să vândă laptele atât timp cât va avea şi, dacă va mai avea un copil, va apela la o pompă electrică pentru a-i uşura munca.
Cea mai mare comandă pe care Toni Ebdon a avut-o a fost de 350 de grame.
Sursa: infoportal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu