Roman care a zburat pe trenul de aterizare al avionului.... de la Viena la Londra

Romanul care a zburat pe trenul de aterizare de la Viena la Londra a devenit celebruRomanul care a calatorit de la Viena la Londra pe trenul de aterizare al unui avion, a devenit cunoscut in toata lumea, dupa ce publicatii importante din lume au scris despre patania lui.

London Evening Standard, BBC News Online, Associated Press sau USA Today se numara printre publicatiile si agentiile de presa care au scris despre romanul in varsta de 20 de ani.

Intre timp, s-a aflat ca avionul cu care a calatorit romanul apartine unui seic din Emiratele Arabe Unite si a efectuat o cursa in regim privat, fara pasageri la bord, transmite Realitatea TV, care citeaza presa internationala.
Ziarele din Austria scriu ca romanul prezenta rani si se afla in stare de hipotermie, din cauza temperaturilor de minus 41 de grade Celsius, indurate in timpul zborului care a durat o ora si 37 de minute. El a reusit sa scape cu viata doar pentru ca avionul a zburat la o altitudine mica, pentru a evita o furtuna.

Tanarul a povestit si cum a ajuns in trenul de aterizare al avionului. S-a strecurat pe sub un gard al aeroportului din Viena si a cautat refugiu in primul avion care i-a iesit in cale.

Romanul vroia sa ajunga in Marea Britanie pentru a-si gasi un loc de munca.
 

Sursa: mondonews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu