Cel mai tare sistem anti-furt pentru o bicicleta.


Vezi cel mai tare sistem anti-furt pentru biciclete!

Desi exista de sute de ani printre noi, bicicletele inca prezinta interes pentru hoti si nu exista tara in care acestea sa nu se fure, iar speranta ca un lant ii va salva pe proprietari de vesnica problema i-a lasat mai mereu cu buza umflata.Ti-ai lua bicicleta la picioare si ciocane, ca sa nu ti-o fure? Statistic s-a dovedit ca hotii actioneza precum copiii: Cu cat mai mare lantul, cu cat mai performant lacatul cu atat mai mare dorinta de a o fura. Este ca si cum ai scrie pe ea: Valorez mult! Fura-ma!Exista insa o speranta: Spray-ul anti-furt WorkCycles.

Acest spray este foarte eficient pentru ca in loc sa protejeze impotriva taierii lantului el actioneaza asupra celui mai important aspect: dorinta hotului.
Dupa ce veti folosi acest spray, lacatul va va mai proteja bicicleta de regiile de salubrizare care vor dori sa ti-o ridice ca sa o arunce.
Secretul sprayului anti-furt WorkCycle consta intr-o pudra metalica, activata electromagnetic, cu memorie.
Cum se foloseste: spray-ul se aplica pe toata bicicleta, se asteapta o ora si apoi la ciocan sau la picior se "mutileaza" de zici ca au calcat-o elefantii.
Bun, te intrebi, dar dupa aceea ce mai poti sa faci cu ea?
Simplu: apesi pe un buton si ea isi va reveni la forma initiala!
Exact, odata cu spray-ul vine si un mic dispozitiv, activatorul, care va reda forma initiala a bicicletei odata ce este pornit.
Sursa: apropo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu