Hugh Hefner "taticul" revistei ,face sex si la 82 de ani cu fiecare iepuras Playboy


Hugh Hefner si Iepurasii PlayboyHugh Hefner este barbatul care reuseste la varsta de 82 de ani sa fie unul dintre cei mai invidiati masculi de pe aceasta planeta.Motivul? Hugh Hefner nu este doar "taticul" revistei pentru adulti - Playboy, ci si norocosul care a reusit sa aiba relatii amoroase cu cele mai frumoase femei din lume. Blonde, brunete, roscate... Hefner le-a avut pe toate!
Si daca in prezent octogenarul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu
Sherirdyn Fisher, asta dupa ce i-a frant inima frumoasei Crystal Harris, o alta fosta iubita ofera amanunte picante din viata intima a acestuia.

Iepurasul Kendra Wilkinson a scris pe blogul ei personal despre orgiile care aveau loc in Playboy Mansion.
 "Intr-o seara am urcat si eu in dormitorul lui Hef. Mi-am amintit ce mi-a spus mama: "Ai grija ca acolo se fac orgii!". Si biata mama a avut dreptate. Mi-am zis atunci: "Ce daca se fac orgii, o sa particip si eu". M-am dus in camera lui Hef, m-am dezbracat si am inceput sa fac ce faceau si celelalte fete", a marturisit cea care a fost de curand "actrita" intr-un filmulet porno personal.
Despre fostul ei iubit, Kendra Wilkninson are numai cuvinte de lauda: "Trupul lui Hefner este la fel de ferm si puternic ca al oricarui alt barbat. Nu parea de 82 de ani. A durat un minut, pentru ca trebuia sa le faca fata si celorlalte fete. A fost de vis".
Sursa: showbiz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu