Nesski, monstrul din lacul Chany, a devorat 19 oameni in 3 ani

Pescarii rusi au cerut autoritatilor inceperea imediata a unei anchete in cazul Nesski, un monstru asemanator cu cel din Loch Ness, dupa ce 19 barbati si-au pierdut viata in trei ani.
Monstrul si-ar face veacul in lacul Chany, unul dintre cele mai mari din Rusia. Printre localnici circula legenda ca pescarii sunt pur si simplu trasi in adancurile lacului din barci. Majoritatea trupurilor celor “inecati” nu au fost gasite niciodata.
Monstru Rusia Exista si localnici care se jura cu mana pe inima ca au vazut misterioasa creatura, care este asemanatoare monstrului cu gatul lung despre care se crede ca traieste in lacul scotian Loch Ness.
A mai fost descris ca un sarpe urias sau avand o coada imensa si inotatoare enorme.
Pescarii au cerut inceperea imediata a unei anchete dupa cea mai recenta disparitie. Un barbat in varsta de 59 de ani care pescuia pe Chany este de negasit de saptamana trecuta.
“Eram pe lac, la aproximativ 300 de metri de tarm. Ceva a muscat momeala si prietenul meu s-a ridicat in picioare in barca ca sa poata trage de undita. Dar a fost tras in apa cu asa o forta ca ambarcatiunea s-a rasturnat. Am fost socat. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea. Mi-am scos hainele si am inotat spre tarm. Nu am indraznit sa-mi fac sperante ca voi supravietui. Prietenul meu nu a scapat cu viata, dar nici trupul nu i-a fost gasit”, povesteste Vladimir Golishev experienta prin care a trecut.
Acum trei ani, Mikhail Doronin, soldat, a fost si el dat disparut.
“Lacul era linistit, dar din senin barca a inceput sa se zguduie si s-a rasturnat”, isi aminteste bunica cestuia, Nina, care a trait toata viata langa lac.
“O creatura de o marime inimaginabila traieste in lac, dar nu am vazut-o niciodata”, spune si sotul acesteia, Vladimir, in varsta de 81 de ani.
Autoritatile spun ca 19 oameni au disparut in lac in ultimii trei ani, dar localnicii insista ca ar fi mai multi. Corpurile le-au fost devorate de o creatura cu dinti foarte mari, spun acestia.
Spre deosebire de Loch Ness, care are o adancime medie de 132 de metri, lacul Chany nu e mai adanc de sapte. Este inghetat iarna si cald si plin de pesti in timpul verii. Este un loc popular pentru pescuit crapi.
Lacul, cu origini in Era Glaciara, are aproape 92 de kilometri in lungime si peste 88 in latime. Prima data povesti despre existenta unor monstri in apele acestuia au fost facute publice in timpul Uniunii Sovietice.
Sursa: stirile protv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu