Stim ce orgasm are femeia dupa mersul ei


În mod surprizător, o univesitate catolică din Belgia a publicat un studiu legat de mersul pe stradă al femeilor care au doar orgasm clitoridian şi a celor care au orgasm vaginal.
Dincolo de dezechibrele hormonale ale femeilor generate de o viaţă sexuală neregulată, o echipă de cercetători ai unei universităţi catolice au descoperit efecte nebănuite şi asupra comportamentului în public. Şi nu vorbim de stări de agitaţie sau irascibilitate, ci de unul dintre cele mai banale gesturi, mersul pe stradă.

Muncă de "observaţie"
Université Catholique de Louvain (Belgia) a publicat recent un studiu care probabil îi va scuti pe mulţi medici să pună întrebări indiscrete. Cercetătorii sus-numitei instituţii s-au apucat de filmat mersul femeilor pe stradă şi au găsit o corelaţie între modul în care merg femeiele care se „bucură” doar de orgasm clitoridian şi cele care au orgasm vaginal.
Doamnelor şi domnişoarelor, atenţie!
 Absenţa orgasmului vaginal duce la o reducere a fluidităţii în mişcare şi la blocarea anumitor muşchi. Cu alte cuvine, femeiele care au doar orgasm clitoridian, devin cu timpul „ţepene”. „Un pas mai lung, o mişcare de rotire a coloanei şi o flexibilitate mai mare şoldurilor în timpul mersului denotă că femeia a experimentat în mod constant orgasmul vaginal”, se arată în studiul citat de voceditalia.it.
Categoria uşor de „citit”, 28 – 50 de ani
Într-o exprimare populară, femeile care au un mers mai „unduit”, nu încearcă să atragă neapărat atenţia ci există mari şanse să nu fie străine orgasmului cel mai greu de obţinut, cel „intern”. Sursa citată mai subliniază că posiblitatea ca mersul să fie modificat de orgasm este majoră la „categoria 28 – 50 de ani”, când aspectul fizic trece pe plan secund.
Sursa: adevarul

Un comentariu:

  1. Anonim13:29:00

    cand ma uit la gura gabrielei vranceanu firea, imi dau seama ca ea a avut doar orgasm oral socialist...:):):):la mine pe blog despre reinvierea PCR de la 20 de ani de la rastignirea pe secera si ciocan a lui ceasca

    RăspundețiȘtergere