Descarca muzica de pe net legalEste greu sa nu-ti doresti sa asculti oriunde si la orice ora o melodie, atunci cand Internetul duduie de atata oferta. Muzica poti descarca de pe o groaza de site-uri specializate contra cost, dar este posibil sa faci rost de melodii sau chiar de emisiuni intregi difuzate de radiourile online, legal si fara sa platesti vreun ban.

Cum faci rost de muzica gratis de pe Internet, 100% legal Pentru inceput, este bine de stiut ca programele de tip DC++ in sine NU sunt ilegale, prin urmare poti sa le folosesti linistit pentru a descarca ce materiale vrei tu.

Problema apare in momentul in care alegi materialele de share. Astfel, daca materialele din calculatorul tau devin publice si lasi alti utilizatori sa descarce continut protejat, acest lucru se considera infractiune.

Dar poti salva muzica si altfel: de pe radiourile online
din lumea intreaga. Sau, de ce nu, emisiunile tale preferate, astfel incat sa le asculti cand vrei! Este 100% legal si totul functioneaza ca in cazul unui VCR sau al unui DVR.

Pentru asta poti folosi diverse programe gratuite, cum ar fi Freecorder, de la Applian Technologies, care converteste inregistrarile in cele mai populare formate si include FLV Player.

O alta optiune este Easy Radio. Cu un singur click ai usor si rapid show-uri de pe radiourile online sau podcast-uri, pe PC, MP3 Player, iPod si chiar pe CD.

De asemenea, exista softuri contra cost, pe care le poti folosi, insa, gratis cat tine perioada de testare. Spre exemplu, Radio2MP3, cu ajutorul caruia inregistrezi pana la 30 de stream-uri deodata, imparti inregistrarile pe melodii, adaugi tag-uri cu numele melodiei, al artistului si al albumului sau programezi inregistrari automate.

Replay Radio 6.0 este o alta varianta pentru stream-uri si podcast-uri deopotriva. Cu bonusul Replay Player ai posibilitatea sa sari peste reclame.
Sau poate iti place mai mult RadioTracker. Ambele contin un splitter care separa melodiile, ca sa le asculti in ce ordine vrei tu si cand vrei tu.
Tu ai alta idee? Scrie in sectiunea "Comentarii" de mai jos!
Sursa: incont.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu