Extraordinar!Tricoul perfect facut direct cu spray-ul


Fabrican, un produs ce reprezinta, literalmente, “tesatura intr-un tub cu aerosoli”, a fost creat de designerul spaniol Manel Torres, care si-a petrecut ultimii zece ani din viata dezvoltand aceasta inventie.
Hainele cobtinute prin aceasta metoda se potrivesc pe absolut orice corp ca o a doua piele si sunt cu adevarat ingenioase.
Pentru cei care se intreaba cum functioneaza sistemul, tubul de spray este umplut cu un
amestec lichid din fibre de bumbac, polimeri si solventi.
Mixtura se pulverizeaza direct pe piele, fiind necesara purtarea unei perechi de ochelari de protectie pentru evitarea contactului substantei cu ochii. Pelicula se usuca imediat ce atinge pielea, asa ca, odata ce acoperirea s-a produs integral, obiectul vestimentar creat strat cu strat poate fi scos, spalat si repurtat.
Textura materialului se poate modifica in functie de instrumentul prin care este aplicat, de fibrele acrilice si de suprafata pe care se formeaza.
 Creatia poate fi chiar dizolvata si materialul rezultat refolosit pentru un design nou. In plus, inventia are o larga plaja de aplicabilitati, cum ar fi produsele pentru videcarea ranilor (plasturi), decoratiuni interioare, capitonare si articole de curatat.
Sursa: descopera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu