Vreţi să populaţi satul Castelnou din Spania?Primesti de la primar casa gratis

case-gratis-spania.jpgSatul Castelnou din Spania are o ofertă de nerefuzat pentru românii care vor să emigreze pe meleagurile sale. Autorităţile oferă locuinţe gratis, terenuri şi reduceri de taxe, plus bone pentru copii.
Şi toate acestea pentru că numărul locuitorilor din acest sat, situat în regiunea Aragon, scade de la an la an, din cauza tinerilor care hotărăsc să- şi părăsească locurile natale, preferând viaţa la oraş.
Astfel, media de vârstă a celor 109 locuitori ai satului Castelnou este de 53 de ani, iar cei rămaşi aici, împreună cu primarul, doresc să schimbe radical situaţia.
Cum şcoala este închisă din anul 2001, iar terenurile arabile sunt
părăsite, autorităţile au decis să le ofere o serie de facilităţi celor care vin să populeze satul.Cadou bone pentru familiile cu copii mici
Care sunt acestea? Locuinţe gratis, reduceri de taxe pentru afacerile pe care le deschid pe terenurile pe care tot primăria le oferă cadou şi bone pentru familiile cu copii mici.
Sursa  libertatea.ro

2 comentarii:

 1. Anonim21:51:00

  chiar crezi ca vor ei sa se lege la cap cu romani? probabil ca oferta ii priveste doar pe cetatenii spanioli...

  la mine pe blog, detalii despre cum Proprietarul Ryanair, vrea sa inlocuiasca copilotii cu stewardese pentru a economisi bani...???!?!?

  RăspundețiȘtergere
 2. Anonim10:35:00

  este adevarat ! dar mai trebuie sa avem si pofta de munca ,de-aia nu mai are nimeni incredere in noi !!!! vrem totul de-a gata !

  RăspundețiȘtergere