Volksbank a desemnat o persoana in fiecare agentie pentru negocierea actelor aditionale

VolksbankVolksbank a desemnat o persoana in fiecare agentie pentru negocierea clauzelor din actele aditionale anunta, intr-un comunicat de presa, faptul ca s-a decis desemnarea unei persoane in fiecare agentie care va avea rolul de a negocia direct clauzele contractuale prevazute in actele aditionale. "Consideram faptul ca aceasta actiune de comunicare directa reprezinta un pas inainte catre o relatie transparenta si de lunga durata cu clientii nostri. In contextul economico-financiar actual, banca intelege dificultatile prin care trec clientii si le ofera posibilitatea negocierii directe a
clauzelor contractuale si in perioada care urmeaza.
Pentru a facilita comunicarea, in fiecare unitate operationala a fost desemnata o persoana responsabila care va putea oferi tot suportul necesar clientilor bancii", subliniaza reprezentantii Volksbank.
Potrivit comunicatului de presa, Volksbank vine in intampinarea clientilor, daca este cazul, si cu solutii de restructurare in functie de situatia financiara specifica a familiei titularului de credit si cu respectarea prevederilor legale in vigoare. "In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Volksbank a fost o banca disponibila, intotdeauna aproape de clientii sai, punand la dispozitia acestora produse si servicii flexibile si competitive adaptate nevoilor pietei. Dorim sa reamintim faptul ca numai printr-o comunicare directa si permanenta cu reprezentantii bancii, clientii pot beneficia de un sprijin profesionist ori de cate ori va fi nevoie", se precizeaza in materialul de presa.
Sursa> bankingnews

Un comentariu:

  1. Anonim00:11:00

    D-nilor de la Volksbank : Suntem destul de multi CARE NU SUNTEM clienti cu dificultati !! Problema o reprezinta clauzele abuzive ce nu au respectat legile in vigoare de pina la data semnarii contractelor de credit cat si a noilor acte aditionale propuse catre clienti si care nu respecta OUG 50/2010. ACESTE ACTE , D-NILOR, AU FOST IMPUSE SI APLICATE FARA SEMNAREA SI CU REFUZUL IN SCRIS AL CLIENTILOR. Nu mai suntem clientii fara cultura de altadata !!! Treziti-va si dvs.

    RăspundețiȘtergere