Verigheta te poate face impotent!

Influenţează energia organelor genitaleVă vine să credeţi? Cercetătorii ruşi au descoperit că cei care poartă tot timpul verigheta pot să capete stări de slăbiciune şi, în cele din urmă, să ajungă la impotenţă parţială sau chiar totală.
 Cercetătorul Serghei Gagarin, din oraşul Severodvink, regiunea Arhanghelsk, a explicat de ce purtatul verighetei are influenţă asupra organismului uman, scrie ziarul "Pravda".
Din punct de vedere fizic, nervii din deget sunt precum conductorii electrici, iar inelul care îl înconjoară acţionează ca un circuit închis, intensificând energia pe care o produc.
Or, prin degete trec energii care influenţează funcţionarea prostatei, rinichilor şi a aparatului genital, având influenţă asupra comportamentului sexual.
Dacă un inel este purtat în permanenţă, se produc
efecte nedorite la nivelul organelor din această sferă, subliniază cercetătorul rus. Există însă diferenţe în caz că verigheta este din aur sau argint, deoarece aurul este mai distructiv.
Gagarin recomandă scoaterea verighetei de aur pe timp de noapte. În multe cazuri, pacienţii cu boli uro-genitale cărora le-a recomandat să renunţe la excesul de inele şi brăţări de aur, ce au efecte similare asupra energiei corpului, s-au însănătoşit ascultându-i sfatul.
Sean Penn şi-a pierdut apetitul sexual
Sean Penn a avut mari probleme în relaţiile intime cu Robyn Wright, plângându-se că acestea au survenit în urma căsătoriei. După ce şi-a pus pe deget verigheta, a început să-şi piardă apetitul sexual, cei doi ajungând la divorţ anul acesta.
Sursa: click.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu