Universul s-a creat din........nimic

Universul nu ar avea un parinteCercetătorii Universităţii din Michigan, au emis o nouă teorie referitor la crearea Universului, pe baza unor determinări experimentale, scrie publicaţia online DailyGalaxy, citată de ziare.com.

Pentru a demostra această nouă teorie, specialiştii au folosit un laser de intensitate înaltă precum şi un accelerator de particule, pentru "a crea ceva din nimic".

Igor Sokolov, specialist în cadrul Laboratorului de ştiinte spaţiale, împreuna cu colegii francezi conduşi de profesorul Gerard Mourou, director şi fondator al Centrului de stiinta pentru laseri ultrarapizi, din Franţa, au calculat cum
dintr-un singur electron, pot fi produse câteva sute de particule noi.

Ei au precizat: "noi credem ca acest lucru se intampla si in Univers, in cazul pulsarilor şi a stelelor neutronice". Astfel, ei încearcă să demonstreze anumite premise false ale teoriei relativităţii a lui Einstein, declarând că: "vidul este de fapt o combinaţie de materie şi antimaterie având o anumită densitate de particule, iar noi nu putem percepe aceste particule şi antiparticule prin efecte observabile pentru că se anulează reciproc".
Sursa: realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu