Extraordinar.....Se duc la servici cand vor.....in schimb leafa merge!!!Institutul pentru Politici Publice a realizat o analiza a activitatii parlamentare in sesiunea septembrie - decembrie 2010, care arata ca in topul parlamentarilor absenti la voturile finale se afla Marko Bela, Victor Ponta, Crin Antonescu, Anca Boagiu, Mihai Stanisoara si Dan Voiculescu. Raportul IPP mai arata ca deputatii au avut o medie a prezentei de 65,7%, iar senatorii de 60%. Statistica IPP mai arata si ca in topul celor mai ineficienti parlamentari sunt: Teo Trandafir, Mihai Stanisoara PDL si Cristian Diaconescu UNPR.
  • Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, a avut o prezenta de 59% la voturile finale.
  • Vezi in text cat a absentat si cat de eficient a fost parlamentarul din colegiul tau
IPP a calculat prezenta parlamentarilor analizand la cate din voturile finale au fost acestia prezenti in sesiunea septembrie-decembrie 2010. Procentele de prezenta sunt calculate dintr-un total de 235 de voturi finale exprimate in perioada de referinta pentru Camera Deputatilor. La nivelul Camerei Deputatilor, printre cei mai chiulangii deputati se numara si presedintele PSD Victor Ponta. Iata mai jos topul chiulangiilor din Camera Deputatilor:

1. Cristian Rizea PSD+PC 0 prezente la voturi finale
2. Adrian Mocanu PSD+PC 0 prezente la voturi finale
3. Iulian Claudiu Manda PSD+PC 0 prezente la voturi finale
4. Viorel Hrebenciuc  PSD+PC 0 prezente la voturi finale
5. Victor-Viorel Ponta PSD+PC 2 prezente la voturi finale
6. Nicolae Jolta PNL 2 prezente la voturi finale

Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor, a avut o prezenta de 59% la voturile finale. A fost prezenta la 139 din cele 235 de voturi finale.
Continuare pe sursa: hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu