Telefoane 4G si camere foto 3D, aparate prezentate la Targul de tehnologie de la Las Vegas

Telefoane 4G si camere foto 3D, vedetele Targului de tehnologie de la Las VegasConectivitatea 4G, care permite transferul de date de 10 ori mai repede decat pot reda actualele telefoane inteligente, filmarea de inalta definitie si camerele foto de minimum 8 megapixeli sunt doar cateva dintre caracteristicile aparatelor prezentate la Targul de tehnologie de la Las Vegas.


Producatorul taiwanez HTC a venit la targul de tehnologie de la Las Vegas pregatit si a adus nu mai putin de 3 telefoane cu tehnologie 4G. Iar numarul acesta nu este deloc surprinzator tinand cont ca modele precum HTC Desire si urmasul Desire HD au fost lansate la un interval scurt de timp.
Astfel, mobilul HTC EVO Shift 4G are tastatura glisanta, dimensiuni compacte si un pret de plecare de 149,99 de dolari, lucru ce il transforma intr-unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri de pe piata la ora actuala. In plus, permite navigarea pe Internet cu o viteza de 10 ori mai mare pentru ca vine echipat cu tehnologie 4G.
Daca vrei sa imbini usurinta navigarii pe internet cu o tastura qwerty si nu te dai in vant dupa una virtuala modelul EVO Shift 4G este ideal! De altfel, telefonul este chiar fratele mai mare al EVO 4G. Vine insa cu un ecran mai mic, o camera foto de doar 5 megapixeli, dar fara cea frontala. Cu toate acestea, daca esti un impatimit al internetului mobil si te gandesti ca viteza de incarcare a paginilor de internet este de 10 ori mai mare decat in cazul modelului anterior, lipsa unor calitati foto nu mai conteaza atat de mult.
sursa: mondonews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu