Ridicaţi-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!

Bercea MondialAutointitulat preşedinte al romilor din România, Bercea s-a comportat conform statutului şi în închisoare. Ajuns în celulă, el a ţinut să arate colegilor de suferinţă cine este şeful, impunând respect.
Comportamentul impunător al interlopului a fost dezvăluit presei, astăzi, de anchetatori. Procurorul care se ocupă de caz, Eugen Iacobescu, a povestit cum şi-a făcut Bercea Mondial intrarea în celula.
“Azi-noapte, când a fost dus la arest, le-a dat deşteptarea deţinuţilor, spunându-le: «Ridicaţi-vă, eu sunt Bercea Mondial, faceţi patul că trebuie să mă culc!»”, a povestit Eugen Iacobescu. 
Acesta a mai spus că declaraţiile sale i-au uimit chiar şi pe procurori.„Bercea este persoana care, aseară, în faţa procurorilor, a jignit
clasa intelectuală, spunând că el, fără şcoală, a reuşit să facă milioane de euro, iar alţi oameni cu facultate nu sunt în stare de nimic“, a mai spus procurorul.
Bercea Mondial a fost dat în consemn vineri, după ce joi seară şi-a înjunghiat un nepot. Deşi iniţial, doi dintre copiii lui Bercea au luat pe rând vina asupra înjunghierii lui Ionuţ Anghel (17 ani), zis Mercedes, Bercea a fost reţinut aseară în Bucureşti. Suprinzător, astăzi, tatăl victimei a anunţat că Mercedes şi-a schimbat declaraţia, spunând că nu mai ştie cine l-a înjunghiat. Tot astăzi, magistraţi Tribunalului Olt au decis arestarea lui pentru 29 de zile.
Citeşte mai multe despre acest caz:
Sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu